За кого Ви проголосуєте на президентських виборах 25 травня?

Щоби взяти участь в Інтернет-голосуванні, авторизуйтесь через мережі ВКурсі.ком, «ВКонтакте» або «Facebook». Опитування проводиться за ініціативи Громадської організації «Буковинський центр». Результати Інтернет-голосування не слід вважати репрезентативними.

Запрошуємо також долучитись до online-опитування «За кого Ви проголосуєте на виборах чернівецького міського голови 25 травня?»

За кого Ви проголосуєте на виборах чернівецького міського голови 25 травня?

Щоби взяти участь в Інтернет-голосуванні, авторизуйтесь через мережі ВКурсі.ком, «ВКонтакте» або «Facebook». Опитування проводиться за ініціативи Громадської організації «Буковинський центр». Результати Інтернет-голосування не слід вважати репрезентативними.

Запрошуємо також долучитись до online-опитування «За кого Ви проголосуєте на президентських виборах 25 травня?»

Підпишись за чернівецькі книгарні

Усім користувачам блогової мережі "ВКурсі", а також соціальних мереж "ВКонтакте" і "Facebook", які не мають змоги особисто взяти участь в акціях проти реорганізації чернівецьких книгарень, ми пропонуємо залишити підписи в електронному форматі під цим повідомленням. Майданчик "ВКурсі" дозволяє на одн...
Читати далі →

Аналіз завдань Теоретичного блоку Школи Практичної Аналітики

Сьогодні, 6 березня, у приміщенні Чернівецького національного університету ім. Ю. Федьковича відбулася зустріч учасників Школи Практичної Аналітики. Теоретичний блок Школи вже майже завершився, тому цього разу було проаналізовано домашні завдання, які учасники отримували протягом блоку і виконали на...
Читати далі →

А Ви «ВКурсі»?

19 жовтня о 18:00 в “Literatur Café” КМЦ «Українська Книга» (м. Чернівці, Центральна площа, 10) відбудеться читання-зустріч і вихід у реальний світ Інтернет-авторів, які викладають свою творчість на сайті www.vkursi.com. Зустріч присвячена півріччю сайту!

С...
Читати далі →

ВКурсі.ком у мережі "ВКонтакте"

Шановні користувачі, відтепер ви маєте можливість доєднатися до сторінки ВКурсі.ком на сайті "ВКонтакте". Адреса групи:

http://vk.com/vkursicom

У підписці з'являтиметься інформація технічного характеру і поточні новини проекту. В секторі відео регулярно поновлюватиметься підбір...
Читати далі →

Стрічка.ком - еволюція стрічки InBuk.com

Радий презентувати вкурсівцям наш новий сервіс - Стрічка.ком. Стрічка.ком - еволюція сервісу чернівецької стрічки InBuk.com.


Що це за сервіс?

Це автоматичний агрегатор новин. Стрічка оновлюється кожні 30 секунд.

Чим він може бути корисним?

Головна ко...
Читати далі →

Оновлення ВКурсі 2.0

Раді презентувати вам нову версію ВКурсі 2.0. Ми працювали над новою версією сайту більше 8 місяців і раді, що нарешті моємо можливість показати її вам. Ключові оновлення системи: Новий тип публікації «Фотосет» з зручною можливістю завантажувати одразу групу фотографій.Оновлений розділ Анонс з датою початку і закінчення події.Новий функціонал «Стіна» з можливістю вести мікроблогинг.Можливість форматування коментаря, вставки картинок, посилань, цитат і користувачів.Новий розділ «Активність» з л...
Читати далі →

Опитування: Як вам новий дизайн ВКурсі.ком?

19 січня ми оновили двигун і дизайн ВКурсі.ком. Утім, ще не всі деталі доведені остаточно, тому нам цікаво дізнатись вашу думку. Заодно протестуємо функцію опитування.

Дизайн 2010-2014 рр.



Дизайн 2014 р.

Засідання прес-клубу ВКурсі.ком. Quo vadis, Сhernivtsi?!

Доброго дня всім!

Владні зсуви та потрясіння в нашому місті не можна обійти стороною.
Для чого і для кого висували недовіру М.Т. Федоруку?
Яких змін та результатів очікувати громадськості?
І хто конкретно від цих змін виграє?

Запрошуємо до обговорення цих пит...
Читати далі →