Літературно-культурологічний вечір на тему АНТИЧНОСТІ


8 червняо 18:00в «Literatur Cafe» КМЦ «Українська Книга» (м. Чернівці, Центральна площа, 10) відбудеться античнийЛітературний Вівторок.
Читати далі →

Унікальна презентація унікальної авторки


Вечір з Інґою КЕЙВАН, що відбувся в«Literatur Cafe» КМЦ «Українська Книга» (м. Чернівці, Центральна площа, 10) мав явний присмак певної містичності. Проте не відьомської, а таємничо деміургічної.
Читати далі →

Донцов - традиціоналіст? (закінчення)


У Д. Донцова ми зустрічаємо й свідоме використання міфів для підсилення дієвості своєї ідеологічної доктрини, у даному випадку давньоіндійських. Мова йде про буквальне запозичення у ще одного ідеолога елітаризму – іспанського філософа Х. Ортеги-і-Гасета (есе «Безхребетна Іспанія») – міфу про чергування двох діб в історії – «кітри» і «калі».
Читати далі →

Донцов - традиціоналіст?

Колись пробував подати  Дмитра Донцова у вигляді традиціоналіста. Тим більше, що він у своїх текстах був зовсім не проти цього самого традиціоналізму. Ось що з цього вийшло.
У відомих своїх працях «Де шукати наших історичних традицій» (1938) та «Дух нашої давнини&...
Читати далі →

Чернівці не промовчать!

УТОЧНЕНА ІНФОРМАЦІЯ! ВСІ БАЖАЮЧИ ПРИЙНЯТИ УЧАСТЬ В ОБГОВОРЕННІ - ПРИХОДЬТЕ В КОНФ. ЗАЛ НАР. ДОМУ. Біля МВС мітингу НЕ БУДЕ. Не можна відповідати на чиєсь беззаконня власним беззаконням. + КРУГЛИЙ СТІЛ ТАКОЖ ВІДВІДАЄ ПРЕДСТАВНИК Чернівецького обласного МВС. Увечері, 26 травня телеканал “1+1&r...
Читати далі →

"Тремтіння Сфер" Інґи Кейван

1 червня о 18:00 в «Literatur Cafe» КМЦ «Українська Книга» (м. Чернівці, Центральна площа, 10) перший Літературний Вівторок другого року відбудеться з Буковинським автором.
Читати далі →

Вибух анімації в Чернівцях!! Будьте обережні!

Кіноклуб КОМПОТ запрошує 2 червня на вечір анімації – М У Л Ь Т — E X P L O S I O N!

25 ВИБУХОВИХ АНІМАЦІЙНИХ КОРОТКОМЕТРАЖОК на спеціальному кіновечорі від WIZ-ART! в Чернівцях.

Інопланетні собаки-репортери та кумедні вівці, що танцюють на дахах, висміювання смерті і прагнення героїв пізнати незвідане… Все це в яскравій і незабутній підбірці мультфільмів, які зуміють розвеселити і зворушити кожного!
Тривалість кінопоказу 106 хвилин.

Читати далі →

Оповіщення про культурні події Буковини найближчим часом

Оскільки «Literatur Cafe» не має жодних конкурентів, бо ж не є комерційним проектом, а отже зацікавлене лишень у розвитку культури, то хочу сповістити Вас про заходи, що відбудуться найближчим часом і, які не стосуються лише КМЦ «Українська Книга». Прошу приєднатися до цієї ініціативи оповіщень і анонсів у нашому Літературному Кафе, оскільки це місце культурного спілкування з певною часткою й громадського життя, а я знаю лише про маленьку частину заходів, але не знаю про всі.
Читати далі →

Запитання та пропозиції до ВКурсі.ком

У коментарях до цього повідомлення Ви можете залишати запитання та пропозиції по роботі мережі ВКурсі.ком.
Читати далі →