Історія логотипів ВКурсі

Окремого посту заслуговує підбірка стилізованих логотипів блогів "ВКурсі", які відображають поточний настрій мережі, починаючи з 2010 р. Усі зображення "клікабельні" і ведуть на сторінки відповідних подій. Колекція буде регулярно поновлюватись.

Стандартний логотип з 2010 р.

Читати далі →

Нарешті! Рух Чесно готовий розказати про доброчесність всіх кандидатів (Анонс)

12 жовтня (п'ятниця) о 12:00 рух ЧЕСНО презентує результати оцінки доброчесності кандидатів у округах Чернівецької області а також аналіз кандидатів, що балотуються за партійними списками. Адреса: вул. Червоноармійська, 4 (3 поверх, вхід з балкону). 
  Скільки порушників ховається в ...
Читати далі →

Тиждень. p.s. № 1 (13 березня 2013)

Авторська програма Святослава Вишинського «Тиждень. P.S.» на каналі «Чернівці TV». Випуск № 1 від 13 березня 2013 р.


Доброго дня. В ефірі Інтернет-каналу «Чернівці TV» перший випуск підсумкової програми «Тиждень. P.S.» і...
Читати далі →

Нова рубрика "Головне"

Сьогодні в мережі ВКурсі ми ввели в дію нову рубрику Головне. Всі публікації, які пройшли поріг рейтингу +15 або кількість переглядів 1000, автоматично попадатимуть в рубрику. Також в рубрику Головне попадатимуть матеріали відмічені модераторами.



У зв'язку з цим, сьогодні були...
Читати далі →

В Чернівцях найкращі світові виробники мототехніки виборюватимуть Кубок конструкторів

18-19 травня в рамках ІІ етапу Чемпіонату світу з мотокросу на мотоциклах з колясками, що пройде на базі Міжнародного спортивно-технічного центру «Суперкрос», відбуватимуться змагання між брендами – виробниками мототехніки за Кубок конструкторів. Про це повідомили в прес-офісі зма...
Читати далі →

Графіті Чемпіонату світу! Конкурс на тематичне графіті

Дирекція та Оргкомітет Чемпіонату світу з мотокросу на мотоциклах з колясками, що відбудеться 18-19 травня 2013 р. в Чернівцях оголошують конкурс на тематичне графіті. Переможець отримає можливість нанести авторський малюнок на споруду Центру управління перегонами, що розташований  на трасі &la...
Читати далі →

Квитки на Чемпіонат світу з Мотокросу вже у продажу!

Починаючи з 1 травня вже можна придбати  квитки на спортивні змагання світового рівня, що відбудуться у місті Чернівці 18-19 цього місяця. Про це повідомили в Оргкомітеті Чемпіонату світу з Мотокросу на мотоциклах з коляскою. Вартість вхідного квитка на один день змагань становить 30 грн., а ...
Читати далі →

Рух Чесно презентує результати міжнародного аудиту кампанії та підсумки діяльності Руху у Чернівецькій області (готель "Буковина")

30 листопада (п’ятниця) о 12:00 у конференц-залі готелю «Буковина» Рух ЧЕСНО презентує висновки міжнародних аудиторів щодо реалізації кампанії «Фільтруй Раду!» та підіб’є підсумки роботи Чернівецької регіональної платформи Руху.

Ініціатори руху роз...
Читати далі →

Ліна Костенко. Записки українського самашедшого

Можу дати почитати роман Ліни Костенко "Записки українського самашедшого". У книзі всі сторінки на місці (а це більше 400) й нічим не заляпані ;)

Якщо комусь цікаво - звертайтеся!


Читати далі →

Рух «Чесно» та ГО «Захист» закликають до «Громадянської оборони»

Чернівецька обласна громадська організація «Захист» спільно із рухом «Чесно» та іншими позапартійними організаціями організовують проведення незалежного спостереження за днем голосування в Чернівецькій області на виборах депутатів до Верховної Ради 28 жовтня 2012 року.
&...
Читати далі →