Школа Практичної Аналітики розпочала навчання!

Після тривалих співбесід з аплікантами та не менш тривалого обговорення кандидатур, оркомітет готовий оголосити завершення конкурсу на участь у Школі Практичної Аналітики. (Детальніше про Школу - на сайті: http://analytics.socialproject.net/news/)

Нагадуємо, що Школа Практичної ...
Читати далі →

Засідання прес-клубу ВКурсі.ком: "100 днів на посаді міського голови"

Дорогі Вкурсівці та наші читачі! 
На прохання наших друзів з "Опори", у понеділок о 18.30 ми обговоримо результати експертного опитування на тему  100 днів на посаді міського голови.

У ході експертного опитування було визначено:

·    &n...
Читати далі →

Літературна Провоакція

Прийти на цей Літературний Вівторок варто з багатьох причин, про які ми Вам свідомо не розкажемо, щоб заінтригувати Вас до самої провоакції! ;-)
Скажемо лише найнеобхідніше:

читатиме Валентина ГВОЗДЬ, яка розміняла вже восьмий десяток років, але залишилася непоміченою літературни...
Читати далі →

Експерти ГМ ОПОРА дали оцінку запропонованим змінам до закону про місцеві вибори

Основними негативними нововведеннями, на які експерти громадянської мережі ОПОРА хочуть звернути увагу, є такі:
 

1.     Безпартійні громадяни, за новим закон

ом, позбавлені права бути обраними в депутати рад різних рівнів, а також стати головою місцевої громади (мером). Можливість висувати кандидатів в депутати та міські голови отримають лише місцеві політичні партії. 
На погляд експертів громадянської мережі ОПОРА, ліквідація самовисунення суперечить 38 статті Конституції України та встановлює залежність громадян від рішень місцевого керівництва політичних партій.
Читати далі →

У ПЕРЕДОЧІКУВАННІ ЛІТА В «LITERATUR CAF?» СТАЄ ВСЕ ГАРЯЧІШЕ


4 травня о 18:00 в LiteraturCaf? (м. Чернівці, Центральна площа, 10; КМЦ «Українська Книга») відбудеться зустріч з однією з упорядників квір-антології «120 сторінок Содому» (Сучасна світова лесбі/ґей/бі література. «Критика», Київ, 2009) Альбіною ПОЗДНЯКОВОЮ.
Читати далі →

Лише троє з 450 нардепів – доброчесні

Вчора під час круглого столу «Чесний аудит народних депутатів» громадянський рух «Чесно» презентував результати незалежного моніторингу відповідності нардепів найелементарнішим вимогам доброчесності. З усього парламентського загалу цим критеріям відповідають лише троє. І з ни...
Читати далі →

Відкритий мікрофон

Неділя, 4 вересня
12:00-14:00
Літній майданчик пабу-ресторану «Квінто» (вул. О. Кобилянської, 3).

Поетичний фестиваль MERIDIAN CZERNOWITZ є частиною великого дискурсу світової літератури, а власне сцена «Відкритого мікрофону» пропонує незалежну та об'єкт...
Читати далі →

Молодіжна сцена фестивалю Meridian Czernowitz

Субота, 3 вересня
12:00-14:30
Пентхаус бізнес-центру «Полюс» (вул. Рівненська, 5-А)
Одним з явищ Міжнародного поетичного фестивалю MERIDIAN CZERNOWITZ є сцена молодої поезії, як феномену сучасної української літератури. Організатори створили їм власний простір, щоб автори ...
Читати далі →

Свобода слова по-українськи

Сьогодні о 17 годині в Literatur Cafe відбудеться круглий стіл за участю німецьких науковців та викладачів кафедри журналістики ЧНУ. Дискутуватимемо на теми свободи слова в Україні, ворогів преси та проблем співпраці влади і ЗМІ.
Запрошуються усі зацікавлені.
Читати далі →

Засідання прес-клубу ВКурсі.ком. Діяти локально

Вітаю всіх! Сьогоднішнє засідання пропоную присвятити тому, яким чином ми можемо вирішувати місцеві проблеми своїми силами. З 5 проблем міста, окреслених 2 тижні тому, ми виберемо основну і сплануємо на її основі адвокаційну кампанію! А що це таке і як це робити Ви дізнаєтесь о 18.30 в Літератур-каф...
Читати далі →